Mi történt Ukrajnában, Kárpátalján, Ungváron

Ukrajnai, kárpátaljai hírek és események

Ukrajnai, kárpátaljai hírek és események

Csernobil 360 fokban

Panorámafotók a lezárt zónából

2016. április 25. - Choba

Сhernobyl360 " A Csernobili Atomerőmű katasztrófájának 30. évfordulójára készített panorámafotókat itt nézheti meg.

A TSN hírportál az 1986. április 26-i katasztrófának állít emléket, amikor 115 ezer embert evakuáltak az erőmű harminc kilométeres körzetéből. Bár a Csernobili Atomerőmű már 15 éve nem termel áramot, területén mintegy kétezer ember dolgozik naponta.

A Sean Gallup fotós által készített panorámaképek segítségével ellátogathatunk a szellemvárosba Pripjatyba. Szétnézhetünk az elhagyott iskolában, buszmegállóban, kórházba, épületekbe és közösségi terekre.

Bár a világ nagy része úgy hiszi, hogy az erőmű 30 kilométeres körzete szigorúan ellenőrzött zóna, valójában a tolvajok és szerencsevadászok (Sztalkerek) naponta járkálnak ki és be. Árulkodóak azok a fényképek, melyek a katasztrófát követő takarításban használt járművek parkolóhelyeit mutatják. A legtöbb járműből hiányzik a motor, melyet nagy valószínűséggel kivittek a zónából és eladtak.

A körpanorámás fényképeket az Ukrajnai atomerőmű baleset helyszínéről itt nézheti meg.Сhernobyl360

A bejegyzés trackback címe:

https://ukrajnai.blog.hu/api/trackback/id/tr848661876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása