Mi történt Ukrajnában, Kárpátalján, Ungváron

Ukrajnai, kárpátaljai hírek és események

Ukrajnai, kárpátaljai hírek és események

Megverték a gazdasági miniszterhelyettest és családját

Ukrajnában senki sincs biztonságban

2016. május 08. - Choba

julija klimenko UkrajnaJúlia Klimenkó saját Facebook oldalán posztolta ki, hogy őt és családját – férjét és három gyerekét – megtámadták és megverték.

A hírből levonható következtetéssel ellentétben nem politikai támadásról van szó, legalábbis nem úgy tűnik. Azonban az eset rávilágít az ukrán állapotokra és az Ukrajnában uralkodó morálra.

Az eset

A miniszterhelyettes és családja Perejaszlav-Hmelnickij városban kirándult. Júlia Klimenkó elmondása szerint autóval járták be a városközpontot és eközben eltévedtek. Úgy gondolták, hogy jobb híján, az egyik szálloda parkolójába hajtanak be, hogy visszaforduljanak a többsávos úton. Miután terepjárójukkal behajtottak az Artak szálloda parkolójába, rövid időre elállták annak bejáratát, amikor is épp megérkezett a hotel tulajdonosa. Állítólag a tulajdonos és utastársa megverte a miniszterhelyettest, annak férjét és egyik gyermekét is. A rendőrségi feljelentésből kiderül, hogy több kék folttal és véraláfutással gazdagodtak a városnézés eredményeképp, de szerencsére nem szenvedtek súlyosabb sérüléseket.

hotel ukrajna artakA hotel igazgatója természetesen másképp emlékszik a történtekre. Atom Avdaljan (több hírforrásban is így szerepel a neve) úgy nyilatkozott, hogy éppen a miniszterhelyettes támadt őrá, és azzal fenyegetőzött, hogy bezárja az egész kócerájt.

A rendőrség nyomoz, és egyelőre annyit közöltek, hogy a konfliktusban résztvevők mindegyike szenvedett könnyebb sérüléseket.

A bejegyzés trackback címe:

https://ukrajnai.blog.hu/api/trackback/id/tr918697202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alick 2016.05.09. 09:42:08

Ukrán politikus szerint: "Ukrajnának a civilizált európai államok közösségében megvalósuló boldog jövőjében"

Amíg Ukrajna arról szól, hogy az oroszbarát maffiát felváltotta a nyugatfejő maffia, addig csak mese habbal a fenti mondat... és persze a lakosság szívja meg, hogy a nyugatos közeledés nem hozta meg a tejjel-mézzel folyó kánaánt, sőt...

na__most__akkor 2016.05.09. 09:53:47

"Megverték az Ukrán gazdasági miniszterhelyettest és családját"

Magyarul az "ukrán" valakit.

Angol-e vagytok, vagy mialófasz-e vagytok.?
Ukrajna nagy kezdőbetű.

Bármi vagy bárki ukrán kisbetű.

Magyar.

na__most__akkor 2016.05.09. 09:57:38

Eddig még nem jött senki ékezet nélkül.

Ma is történnek csodák...
süti beállítások módosítása